Gør-det-selv-december

faerdig krans

Der er ikke noget som hjemmegjorte ting. Man sparer penge, kan få tingene præcis som man vil have dem, og så giver det altså en eller anden tilfredshedsfølelse at stå med et vellykket resultat, man selv har lagt kræfter i.

December har ført flere gør-det-selv projekter med sig. Træerne i haven skulle beskæres, og da vi flere naboer hjalp hinanden med at få klippet og savet grenene i container-venlig størrelse, faldt jeg over toppen fra havens birketræ. Birkebarken er jo virkelig flot, og med nogle fine fyrfadsstager i tankerne greb jeg saven og fik reddet mig nogle stykker af den store gren. Nogle dage efter gik jeg over til 90-årige Mikael, der har værksted lidt længere nede ad vejen, og fik boret huller til fyrfadslys. Boret var ikke helt bredt nok, men med sandpapir fik jeg slebet hullerne i tilpas størrelse. Resultatet ses længere nede:)

Grene fra troldetræet blev til kransen øverst, som jeg forærede til en sød dame i opgangen. Jeg havde ikke prøvet at lave sådan en krans, men det gik faktisk ganske let. De friske grene kan bøjes, og jeg bandt dem enkelte steder sammen med noget snor – ellers blev grenene ‘flettet’ ind i hinanden. Der kom også nogle kviste fra birketræet med. Til sidst bandt jeg en sløjfe om.

krans, vaerksted

 

Lysestager2
Er det mon for 90’er-agtigt at have tre størrelser stående sammen?

logoKat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.