20a: Charme og charcuteri

20a
Det er formentlig gået op for de fleste, at Ravnsborggade på Nørrebro rummer meget andet end antikvitetsforretninger. Faktisk er den ene perle efter den anden dukket op, og 20a – i selv samme nummer – er ingen undtagelse.

Her hersker en rar, afslappet stemning, og det hyggelige interiør blandet med deres særdeles velsmagende mad gør virkelig stedet værd at besøge. Ikke mindst da prislejet er fornuftigt.

Hver dag serveres ‘Dagens Ret’ til 125 kr. På 20a’s Facebookside kan du følge med i, hvad der serveres. Du kan også bestille ‘Dagens Fisk.’ Men hvad der frister mig allermest er deres lækre udvalg af charcuteri og oste. Køledisken er fyldt med de lækreste sager, og hvis du vil, kan du selv vælge, hvad du vil have på din platte. Prøv endelig deres kyllingerilette med syltet rødløg – den er skøn! Deres vildsvinepølse er også en af mine favoritter.

Hos 20a er der desuden rig mulighed for at få sig et dejligt glas vin. Reolerne rummer mange spændende flasker, og personalet anbefaler gerne nogle gode dråber til din mad. Er du til hvidvin, kan jeg varmt anbefale deres ‘Juris’ – den er virkelig god og ikke for tør.

Har du lyst til at slutte af med noget sødt (og det har du jo) serveres også en dessert. Sidst jeg var af sted slap jeg kun 35 kr. for den, og den kom i en tilpas lille størrelse, til at jeg fik stillet den søde tand uden at sprænge.

20a
Ravnsborggade 20a
20a.dk

Tavler

Bord

dessert

logoKat

3 thoughts on “20a: Charme og charcuteri

  1. Haha… Nej, savleriet må stå for egen regning;) Men pas nu på med at kombinere væske og tastatur. Jeg har ødelagt en laptop på den konto.

Leave a Reply