De dejligste gaver

Gaver

Lad mig starte med at sige, at jeg er en heldig kartoffel. Der lå stort set alt, jeg ønskede mig, under juletræet. Jeg er meget glad, og faktisk så glad at jeg vil dele min dejlige gaver her på bloggen:

 1. Sofapuderne herhjemme trængte alvorligt til en udskiftning, så fællesgaven faldt i rigtig god jord; de flotteste grå puder fra Hay
 2. Siden gymnasietiden har jeg haft stor glæde af mine varme skindluffer med lammeskindsfor. Jeg har formentlig fået dem i julen 2001 eller 2002, så de var efterhånden blevet så tyndslidte, at et par nye var en nødvendighed. Næsten vemodigt, men rart.
 3. Jeg har længe ønsket mig den klassiske, stilrene Kubus-stage af arkitekten Mogens Lassen. Nu er den min. Hurra! Og som ekstra bonus lå stagen i en fin, gammel arkivkasse.
 4. Den enkle og tidløse Krenitskål – her i Ø12,5 og lyseblå. En god størrelse til snacks og lignende. Jeg fik faktisk to, men vil bytte den ene til hvid eller grå.
 5. Klangen af et menneske af Nils Thorsen. Interessant og lærerig læsning – især god, når man er journalist med hang til bløde, menneskelige historier;)
 6. Jeg er blevet fuldstændig afhængig af min nye kropsolie fra Karmameju. Udover at smøre mig ind i antioxidanter, bliver jeg mildt indhyllet i den skønneste duft af lavendel og citrusfrugt. Mmm…
 7. Paprullen øverst til højre ser ikke særligt spændende ud, men det er det, der er inde i den, der tæller. Lidt nyt til væggene, der oven i købet er praktisk. Synes København er lidt forvirrende når Østerbro ligger i nord, Vesterbro i syd osv. Plakat fra KLAM. 
  map_kobenhavn_day
 8. Og så har jeg fået to dejlige sager i skind. Øverst Pera Purse i quiltet læder fra Jørnsen. Den skal bruges til læbepomade, øjendråber, telefon og hvad jeg nu ellers har liggende i min håndtaske. Den har et stort rum, hvor alle mine småting let bliver væk for mig, så en mindre (og lækker) taske er for mig et hit. Nederst den lækreste clutch i præget bøffel-skind fra & Other Stories. Elsker det rustikke udtryk og er sikker på, at den vil blive luftet i byen mange år frem.
  Tasker

logoKat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.