Godt nytår!

Nytår1

Så er der ellers liv i mig igen efter nytårsstrabadserne. Egentlig var det ikke sådan rigtig vildt og abefest-agtigt, men tilstrækkelige mængder vin, champagne og gin & tonics gjorde alligevel, at jeg havde den grummeste hovedpine placeret bag højre øje(!?) i går.

Nytår2
Her ses et glimt fra aftenens herligheder, der foregik hos Sofie og Morten i Valby. (Bemærk deres seje vægdekoration! Det er Mortens kunstner-kusine, Anne Nowak, der har været krea) Det er i øvrigt mig, der sidder og ser små-arrogant ud i min “dommer-skjorte” forrest 😉 Lydniveauet kan man selv gætte sig til.
Jeg var ikke super nytårsfestlig i tøjet, men den posede skjorte i et par sorte jeans og stiletter fungerede nu helt fint. På vejen hjem var jeg også glad for, at valget ikke var faldet på nederdel og nylonstrømper, for da vi skulle skifte bus ved Nørrebro st. kom der aldrig nogen, så vi endte med at gå et godt stykke hjem. Det var koldt.

Nu sidder jeg her i mit joggingtøj på en af årets første dage og kan se tilbage på en dejlig, men også travl jul. Dejlig fordi det altid er skønt at være sammen med familien, og travl fordi vi fra den 22. til 30. december besøgte både min familie på Fyn og Sjælland og svigermekanikken på Bornholm. Temmelig meget rejseri. Og at jeg på rejsedagen den 22. vågnede op med omgangssyge og måtte kaste op TRE GANGE på turen til Fyn gjorde ikke just projektet bedre. Min sædvanlige madglæde var slet ikke den samme denne jul, og den medtagede mave blev ligesom aldrig venner med julemaden.

Til gengæld fik jeg de dejligste julegaver, som du kan se her.

logoKat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.