Lykken er…

Kiselkassen
…en kasse fyldt med øko-grøntsager! Herhjemme er vi netop begyndt at modtage frugt- og grøntsagskasser fra Aarstiderne. Det er fantastisk! Sunde, naturlige og næringsrige grøntsager – lige til døren. Jeg er stor fan.

Søndagens levering fra Aarstiderne var ‘Kiselkassen’ fra det biodynamiske landbrug i Ugerløse på Vestsjælland, Kiselgaarden. Det er et familieforetagende, hvor to generationer dyrker grøntsager og krydderurter med masser af kærlighed – måske man faktisk kan smage det? I hvert fald leverer de til anerkendte restauranter som Noma og Geranium, der om nogen går op i deres råvarer. Så lidt gourmet-agtig må man vel godt føle sig, når der står sådan en kasse foran ens dør?;)

Kiselkassen er lidt spændende at modtage, for man ved ikke på forhånd, hvad de har kommet i den. Der er derfor et overraskelsesmoment indblandet, og jeg er (madelsker som jeg er) helt oppe og ringe over de herlige sager: Friske, nyopgravede kartofler, spændende rodfrugter(herunder gule radiser), smukke, velduftende krydderurter og meget mere.. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med at kokkerere! Jeg havde egentlig besluttet, at jeg i indlægget i dag ville lade billederne tale for sig selv. Alligevel løb tastaturet af med mig…

radiser
rødløg
gulerødder
glaskål

logoKat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.