Vild med rosenkål!

Salat med rosenkål

Rosenkål er min yndlingsgrøntsag for tiden. Hvad jeg ikke før har været klar over er, at de små grønne kålhoveder er fantastiske rå. Både på grund af den sødmefulde, let bitre smag, men også på grund af den skønne sprødhed, de tilføjer mine salater. Og det gør de flittigt for tiden, kan jeg afsløre. 

Gårsdagens aftensmad bestod af en lækker grøn salat med masser af bid – og rosenkål! Hertil havde jeg købt et par stykker varmrøget laks. Jow jow, nemt skal det være! Men uha, hvor er varmrøget laks lækkert! Og så måtte jeg altså ikke slippe mere end et par og tyve kroner i Netto for et stykke. Rosenkål er også billig spise, så alt i alt fik vi et sundt og lækkert måltid til en ret go’ penge;)

Det skal du bruge:
Frisk spinat
Rosenkål
Avocado
Olivenolie
Citronsaft
Sojamandler

Skær bunden af rosenkålene, og fjern de yderste beskidte blade. Spinat og rosenkål skylles. Avocadoen halveres og skæres i både, og det hele blandes sammen. Salaten dryppes med god olivenolie og citronsaft og toppes med hakkede soyamandler.

Velbekomme!

Salat med rosenkål

logoKat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.