Wulff + Konstali: Kryds-af-brunch i det grønne

Wulff + Konstali

Jeg må indrømme, at Amager ikke er et sted, jeg kommer særligt tit. Hvorfor ved jeg egentlig ikke. Måske er der bare lidt langt på cykel? Uanset har jeg fundet en rigtig god grund til at besøge øen øst for København noget mere: Wulff + Konstali.

Wulff + Konstali er en ‘food shop’ med eget køkken og bageri. De har friskbagt brød, en masse lækkerier i køledisken og sågar hjemmegjorte gryderetter og supper på frost. Hver dag serverer de en varm ‘Dagens frokost’, ligesom man alle dage kan bestille brunch mellem kl. 9 og 15. Sidstnævnte er virkelig et hit.

Man får udleveret en spiseseddel, hvor man kan sætte kryds ved præcis de ting, man har lyst til. Jeg elsker konceptet! Hvem har ikke siddet på en café med en kæmpe brunchtallerken, hvor man egentlig bare havde lyst til nogle enkelte af elementerne i madbjerget? Her kan man håndplukke blandt 18 herlige sager, der er lavet fra bunden af gode råvarer. Vælger man 5 stk. koster det 95 kr, vælger man 7 stk. skal man af med 129 kr.

Til at skylle den gode mad ned med, kan man vælge en variant af deres lækre kaffe. Vælger man deres hjemmepressede juice, går man bestemt heller ikke galt i byen. Jeg fik en variant med gulerod, æble og ingefær og var glad og tilfreds.

Wulff+Konstali inde

Lokalet er med langborde og den smagfulde lidt industri-agtige indretning rart at være i. Men er vejret godt, skal man næsten benytte lejligheden og sætte sig ud. Der er både pladser foran biksen og på den anden side af vejen, hvor der står bænkeborde, så man rigtig kan nyde sommeren.

Wulff + Konstali
Lergravsvej 57
wogk.dk

Fra Lergravsparken metrostation skal man følge Lergravsvej i østgående retning for at finde stedet. Undervejs bliver du muligvis i tvivl om, hvorvidt du er gået forkert, for området virker temmelig industri-agtigt, og man skulle ikke umiddelbart forvente at finde en mad-perle netop der. Men den er altså go’ nok.

Tip! Stedet ligger ikke langt fra Amager Strandpark, så besøget kunne jo passende rundes af med en gå- eller badetur. Er du omvendt ved vandet ved frokosttid, vil noget lækkert fra køledisken hos Wulff + Konstali være et oplagt alternativ til den friture-snaskede grillmad, man ellers kan få.

logoKat

Leave a Reply