Jordbærsmoothie med mynte

smoothie

Når det bliver varmere udenfor, er en kold, frisk smoothie noget af det bedste, jeg kan byde mig selv om morgenen. De sidste dages skønne solskinsvejr har derfor kickstartet min blender, og dagens morgenmåltid blev en dejlig jordbærsmoothie med mynte og citronskal.

Jeg bruger følgende grundopskrift:

200 g frosne bær (eller anden frossen frugt)
1½ dl rismælk
1 spsk proteinpulver
1 spsk hørfrøolie

Og så kan man jo tilføje de smagsgivere, man ønsker.

I dag tilføjede jeg:
½ – 1 tsk revet citronskal
1 håndfuld mynteblade
– Mynten og citronskallens friske smag spillede rigtig godt med de søde jordbær.

Det hele smides i blenderen og køres til alle bærrene er blendet. Det kan godt være, at du lige skal stoppe blenderen undervejs og røre rundt. Min Kitchen Aid finder gerne på at brokke sig, når jeg fodrer den med jordbær.

Med både omega-3 og protein er der skruet op for sundheden, samtidig med at jeg bliver mæt – i et par timer, i hvert fald;)

smoothie

logoKat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.