Økologisk juletræskonfekt

konfekt - juletræ - økologisk
I samarbejde med BarneGuiden har jeg fået lov til at lege. Lege med virkelig lækre, økologiske råvarer fra Woodshade Organics og Urtekram, der tilsammen skaber alle muligheder for den lækreste konfekt.

Woodshade Organics skal du næsten kende. De laver blandt andet den lækreste rå marcipan, der består af hele 65% mandler, og som er noget sundere end den almindelige supermarkedsmarcipan, da den er sødet med honning. Herudover kan du finde forskellig chokolade og himmelsk nougat i deres sortiment. Perfekt til julens konfekt. Produkterne kan købes gennem deres webshop.

Urtekram kræver vist ingen introduktion. Deres mange lækre produkter er kendt og integreret i de fleste køkkener. Deres nødder, tørrede frugter og virkelig gode rålakridspulver gør jo konfekt-trilleriet til en fest.

Nå, men til den der opskrift. Den er lavet til BarneGuiden, og du skal derfor også herind og finde den: http://www.barneguiden.dk/default.asp?thdid=15762

Jeg har efterhånden haft flere testpersoner og deres smagsløg i spil, og de vender alle tommelfingeren opad – så det er bare med at komme i gang;)

De små juletræsudstikkere, har jeg fundet her.

God fornøjelse!

Konfekt - økologisk - juletræ

logoKat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.