Retrokur – Dag 3

Ratatouille

Dag 3. Klokken er omkring 11:00, jeg har været til årets første Stram Op-træning (Sejt! …og hårdt), og jeg er mega sulten. Jeg er også sur. Jeg er SÅ træt af frugt og grønt! Jeg har ikke lyst til morgenmads-frugten (jeg spiste kun lige et æble før træning) og jeg har slet heller ikke lyst til den fennikelsalat, jeg skal have til frokost. Det er vel en slags dilemma, hvor man ikke har lyst til at vælge nogen af alternativerne? Jeg savner mit rugbrød!

I går aftes var heller ikke så sjov. Herhjemme havde vi overvejet, om Nicolas skulle hoppe lidt med på kuren og bare spise kød til salaterne, men da jeg første aften sad og tyggede på en salat med revet, rå rødbede, stod det ligesom klart, at jeg måtte have min råkost for mig selv… Derfor laver han mad til sig selv, og aftenens Tikka Masala toppet med hytteost, frisk koriander og cashewnødder havde jeg enormt gerne sat mine tænder i:

Tikkamasala

Min rå ratatouille var faktisk ganske velsmagende, men når man har levet af kaninfoder i et par dage, er det svært at begejstres. Og alternativet var svært fristende, men jeg nærede mig og smagte ikke engang på sagerne. Lidt stolt må man godt være:)

Rå ratatouille vs. Tikka Masala

Versus

Aftensmaden i dag virker heldigvis mere overskuelig. Her må jeg få avocado – det er også en slags greasy 😉

logoKat

Leave a Reply