Slut med råkost!

Brunch

Jeg har tilladt mig at holde weekend, så den spændende slutning på min retrokur har ladet vente på sig. Her kommer den.

Min retrokur varede seks dage, ikke syv. Det planlagde jeg fra start, da jeg havde en brunchaftale på den syvende dag.
Og hvilken brunch! Den i forvejen dejlige og veltilberedte brunch på Måltid ved Bispebjerg Torv smagte himmelsk efter seks dage med råkost! Jeg var vildt ivrig efter at springe ombord på min brunchtallerken, så det gik lidt hurtigt med fotograferingen. Men men… Det var en skøn måde at fejre den veloverståede retrokur på. (Jeg planlægger at lave en lille NV-guide, så der vil senere komme lidt mere om Måltid her på bloggen)

Nu kan jeg jo ikke se, hvordan min krop ser ud indeni, men jeg er sikker på at seks dage uden kaffe, sukker, brød, kød, mejeriprodukter og jeg-skal-komme-efter-dig har efterladt den mere ren og helse-agtig. Flere ting har jeg i hvert fald bemærket:

  • Pænere hud
  • Fladere mave
  • Et par kilo mindre på badevægten

Herudover har jeg fået opbygget et ufrivilligt afstrafningssystem, der i løbet af weekenden har mindet mig om, at alkohol, sukker og tomme kulhydrater ikke er det brændstof, min krop foretrækker at beskæftige sig med. Lørdag aften udviklede min mave sig gradvist til hvad der svarer til en cirka fire måneder fremskreden graviditet – kæmpe udspilet og hård som en ølvom! Møg ubehageligt. Men mon ikke mavsen igen vænner sig til den mindre hellige kost efter nogle dage? 😉

Meningen er jo egentlig også, at jeg i fremtiden vil stramme lidt op på min sundhed. Og her er der mange fine ting i Retrokuren, jeg kan tage med mig.

logoKat

Leave a Reply