Retrokur – Dag 5

retrokur

Min rå “grøntsagsspaghetti” (jeg har ingen spiralizer, så det blev en slags snitter 😉 ) ligner umiddelbart ikke en ret, man kunne blive glad for på femtedagen af en råkostkur. Men sagen er den, at der til retten hører varm, krydret tomatsauce. VARM tomatsauce. Og er der noget, jeg har savnet, så er det varm mad. Sådan rigtig menneskemad. Aftensmaden blev derfor indtaget med uvant velbehag i dag. Det var rart. Og tiltrængt.

I det hele taget har dagen i dag været ganske god. Udover en knurrende mave havde jeg det godt, da jeg vågnede, og energiniveauet har været overraskende højt. Jeg har fået skrevet to ansøgninger + klaret en telefonisk en af slagsen, vasket tøj, været ude med skraldet og har sågar lavet mig et detox fodbad.

Sidstnævnte i selskab med stemningsfuld anti-stress musik – Spotifys det bedste. Badevandet var tilsat Epsom-salt, der skulle have en udrensende effekt. Ifølge Retrokuren skulle det have været et detox URTEfodbad, men da jeg hverken havde brændenælde, gyldenris, sennepsfrø eller marietidsel på krydderihylden, blev det den mere spartanske udgave. Dejligt var det nu alligevel. I dag er jeg fan af det der retrokur.

logoKat

Leave a Reply