Retrokur – dag 4

Sofaflad

Dag 4 har nok været den hidtil værste dag. Jeg vågnede med ubehagelig hjertebanken, svimmelhed og rystende hænder, og det blev først bedre et godt stykke tid, efter jeg havde spist morgenmad. Jeg blev faktisk temmelig bekymret, og måtte straks ind og google lidt om symptomerne. Det har formentlig haft noget med mit blodsukker at gøre. Normalt er det lidt lavt, så denne her udrensningstur har nok ikke gjort det bedre. Jeg må indrømme, at det hele er lidt hårdere end først forventet. Jeg tror ikke, jeg tænkte så meget over det, da jeg startede i søndags. Hoppede ligesom bare ud i det og tænkte “Ja ja.. den klarer jeg sagtens.”

Tror måske ikke jeg spiser helt så meget, som jeg bør. Appetitten er ikke så stor, når man ved, at næste måltid bare står på mere grønt, og ofte spiser jeg så sen frokost, at jeg ikke når eftermiddagssmoothien, hvor der jo også er lidt ‘krudt’ at hente. Vil prøve om jeg kan nå sådan en i morgen.

Nu har jeg – som det ses på billedet øverst – smidt mig på sofaen med dynen over mig. Jeg er virkelig træt og energiforladt. Tror ikke det varer længe, inden jeg laver Godnat-teen(der desværre ikke smager af så meget), og kryber ind i seng med en bog eller lignende.

PukkaNightTime

logoKat

Leave a Reply