Hummus af rødbeder

rødbedehummus

Hvis du tænker, at rødbedehummus må være noget kedeligt noget, tager du fejl. Det er flot, det er godt, og ingredienser som tahin, citronsaft og hvidløg gør, at hummussen på ingen måde smager jord-agtigt, som rødbeder nogle gange kan komme til. Denne opskrift har jeg efterhånden lavet i nogle år. Til frokost eller til en sund snack.

Rødbedehummus, opskrift

Rødbederne skurres og koges møre i vand med salt og eddike. Herefter køles de let, så du ikke brænder dig, og skallen gnides af. Skæres i grove tern og kommes i en blender sammen med presset hvidløg, tahin, citronsaft og spidskommen. Kør det hele til en puré og smag til med salt og peber.

Den flotte, røde hummus smager fantastisk på ristet rugbrød – faktisk kunne jeg ikke finde på at spise den med andet.

logoKat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.