Weekendens morgener er oplagte til pandekager. Bornholmeren og jeg var derfor ikke længe om at beslutte, hvad morgenmaden skulle bestå af, da vi endnu lå og fik øjne i dynerne. Jeg justerede i dag en smule på de melfri bananpandekager, jeg plejer at frembringe, og jeg syntes godt, de måtte få deres eget blogindlæg.
Pandekagerne er super nemme at lave og kræver få ingredienser. Her er et måltid til en, eller supplement til noget andet til to.
Bananpandekager, 6 stk:
2 æg
En moden banan
1 spsk Urtekram kokosfibermel
Et nip salt
Kokosolie til stegning
Bananen moses i en skål, og æg, salt + fibermel tilsættes. Det hele piskes godt sammen med en gaffel.
Varm en pande med kokosolie. Når olien er varm, sættes runde klatter på størrelse med en knytnæve. Pandekagerne steges på begge sider, til de er fine og gyldne.
Jeg serverede dem med en klat cashewnøddesmør, æble og hakkede pistacienødder.
Velbekomme!